Spre toate informațiile de presă

Iluminare optimă a tabloului de distribuție cu tehnologia LED

01.06.2015

Lumini LED pentru tablourile de distribuție din clasele 400 și 600  

Optica integrată asigură iluminarea optimă a întregului tablou de distribuție

Noile lumini PLD pentru tablouri de distribuție de la Phoenix Contact asigură, grație tehnologiei LED, precum și a sistemului optic integrat, o iluminare puternică și adaptată mediului înconjurător ,a tabloului dvs. de distribuție până în partea de jos a acestuia.

Corpurile de iluminat sunt instalate rapid și fără unelte. Gama de produse cuprinde, alături de accesoriile de conductori și montaj, două clase de putere. Corpurile de iluminat din clasa de 600 dispun de o intrare de tensiune cu plajă largă și pot fi conectate în serie. Ele pot fi pornite și oprite printr-un senzor de mișcare. Printr-o priză specifică pe plan național pot fi operate dispozitive externe chiar când tabloul de comandă nu este sub tensiune. Corpurile de iluminat compacte din clasa 400 sunt alimentate cu curent continuu de 24 V. Posibilitatea de a alege între trei intrări de iluminat precum și fereastra mobilă de ieșire a luminii permit o adaptare optimă la diferite lățimi ale tabloului de comandă și adâncimi de montare a plăcii tabloului de comandă. Corpurile de iluminat pot fi legate în serie și pot fi aprinse sau stinse fie manual, printr-o tastatură integrată, fie automat printr-un întrerupător de ușă montat în amonte.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere