Spre toate informațiile de presă

Redundanța dispozitivului Profinet

14.12.2018

Redundanța dispozitivului PROFINET  

Redundanța dispozitivului PROFINET

Odată cu aprobarea versiunii de software V1.6 pentru dispozitivul Profinet TPS-1 de tip Single Chip, Phoenix Contact a creat opțiunea de conectare redundantă a unui dispozitiv Profinet la două controlere (Primary and Backup).

Această nouă posibilitate nu necesită nicio modificare a hardware-ului sau a software-ului de aplicații pentru dispozitivele existente. Trebuie doar reîncărcat protocolul Profinet stack V1.6 pe Single Chip. Un sistem redundant de controlere poate apoi accesa datele de intrare sau de ieșire ale dispozitivului, în funcție de cerințe. Pe lângă rezolvarea problemei de redundanță, noua versiune de software, TPS-1 poate fi utilizată fără restricții și pentru Profinet Standard 2.35.

În automatizarea proceselor, redundanța este o cerință importantă în vederea disponibilității sistemelor și proceselor. În Profinet a fost definit un comportament corespunzător pentru această aplicație (Profinet System Redundancy), cu scopul creării unui concept unitar pentru redundanța diferiților producători.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere