Spre toate informațiile de presă

Convertoare de medii Ethernet pentru cerințe de bază

05.08.2015

Convertor de medii Ethernet pentru fibră de sticlă multimod  

Noile convertoare de medii pentru rețele Ethernet sunt adecvate pentru aplicațiile industriale cu cerințe de bază

Noile convertoare de medii Ethernet din clasa 1000 de la Phoenix Contact sunt concepute pentru aplicațiile industriale cu cerințe de bază.

Acestea oferă o abordare simplă și economică în tehnologia de transmisie optică. Transmiterea datelor prin fibră optică optimizează aplicațiile Ethernet în ceea ce privește performanțele și siguranța în timpul transmiterii. La o rază de acțiune mai mare se adaugă și avantajele separării galvanice. Dispozitivele compacte în carcase metalice robuste acoperă distanțe de până la 9,6 km. Este utilizată fibra de sticlă multimod, la alegere cu conectori SC-Duplex sau B-FOC (ST). Punerea în funcțiune e simplificată prin auto-negotiation și auto-crossing. În plus, pot fi setate fix ratele de date de 10 și 100 Mbps. Alături de numeroase LED-uri de diagnostic, convertoarele de medii dispun de funcția LFP (Link Fault Pass Through). Aceasta asigură o monitorizare totală și permanentă a conexiunii. La pierderea legăturii, mecanismele de redundanță pot intra direct în operare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere