Spre toate informațiile de presă

Calculatoare box şi panel fiabile pentru aplicaţii high-end

02.03.2017

Calculatoare industriale VL2 9000  

Calculatoare industriale puternice cu procesoare Intel®-Core™-i7-Skylake

Disponibilitate ridicată a sistemelor cu un design atractiv: pentru tehnologiile moderne de operare, calculatoarele box şi panel Valueline au fost extinse cu o clasă de performanţă pentru aplicaţiile high-end.

Dotată cu noua serie de procesoare Intel® Core™ i7 (Skylake), cu funcţionalităţi cuprinzătoare şi cu un design plăcut, familia de produse VL2 9000 devine o soluţie IPC adaptată individual la aplicaţiile cu cerinţe ridicate. Noua generaţia Valueline este soluţia rezistentă pentru utilizarea directă în calculatoarele industriale locale. În acest scop, toate componentele importante sunt prevăzute cu un acces uşor pentru lucrările de întreţinere. Dispozitivul poate fi extins printr-un slot PCI/PCIe. Securitatea datelor este sporită datorită celor două memorii de date și suportului RAID. Pentru aplicaţiile cu un necesar ridicat de procesare este disponibil imediat procesorul Intel® Core™ i7-6822EQ. Şi în ceea ce privește afișajul, utilizatorul poate alege între diferite dimensiuni, de la 15,6 până la 21,5 țoli. Datorită sistemului modular de execuţie, dispozitivele Valueline-IPC asigură, chiar şi în cazul unei configuraţii individuale, termene scurte de livrare şi un bun raport calitate-preţ. Mai mult decât atât, familia de produse se evidenţiază printr-o flexibilitate şi o disponibilitate ridicată a sistemului. Astfel, cu calculatoarele industriale se pot implementa în mod rapid şi economic proceduri de automatizare în conformitate cu proiectului de viitor Industrie 4.0.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere