Spre toate informațiile de presă

Soluție pentru monitorizarea și controlul sistemelor fotovoltaice de dimensiuni mari

07.07.2016

Combinația de dispozitive de comutare Array Control  

Array Control – pentru o operare eficientă a sistemelor fotovoltaice de dimensiuni mari

Combinația de dispozitive de comutare Array Control de la Phoenix Contact vine în sprijinul operatorilor de sistem și a proiectanților, pentru a pune în aplicare un management eficient al parcurilor fotovoltaice de mari dimensiuni.

O centrală solară cuprinde o multitudine de cutii de joncțiune stringuri, invertoare și componente de monitorizare suplimentare, precum senzori de referință, stații meteo sau aparate de măsurare a energiei. Pentru a face față volumului de date, parcul fotovoltaic este împărțit în segmente individuale, așa-numitele panouri. Combinația de dispozitive de comutare preia datele măsurate de la panouri, după un model unitar de date, și le transmite apoi la camera de comandă centrală. Funcțiile bloc pre-programate facilitează conectarea componentelor individuale la Array Control. În cazul supraîncărcării rețelei, invertorul primește o comandă pentru a reduce puterea. Soluția presupune și numeroase funcții de diagnosticare, de exemplu la degradarea performanței unui string.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere