Spre toate informațiile de presă

Distribuție a potențialului cu economie de spațiu pe 6 mm

12.02.2018

Întrerupătoare de protecție PTCB șuntate la blocurile terminale din portofoliul CLIPLINE complete  

Distribuție simplă a potențialului, cu economie de spațiu, cu întrerupătorul de protecție PTCB

Întrerupătorul de protecție electronic PTCB cu un singur canal de la Phoenix Contact cu o posibilitate de reglare de la unu la opt Amperi este potrivit în special pentru distribuția simplă a potențialului, cu economie de spațiu.

Datorită posibilității de șuntare la portofoliul de produse din sistemul de blocuri terminale modulare CLIPLINE complete, puteți folosi blocurile terminale standard ca accesorii. Nu este necesară calificarea noilor materiale. Astfel completați în mod necomplicat și rapid aplicațiile existente. Datorită lățimii economice de șase mm, dispozitivele oferă protecție fiabilă împotriva curenților de suprasarcină și de scurtcircuit într-un spațiu restrâns. Având valori de curent reglabile pentru fiecare dispozitiv, sunt potrivite pentru diverse aplicații. Se pot face ajustări chiar și în timpul punerii în funcțiune. Puteți oricând reacționa la modificările din aplicație. Portofoliul de produse oferă trei dispozitive reglabile, cu diferite intervale de curent nominal cuprinse între unu și opt Amperi. Patru alte produse cu curent nominal fix - cu doi, trei, patru sau șase Amperi - completează familia de produse PTCB.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere