Spre toate informațiile de presă

Două soluții noi pentru joncțiunea de stringuri

30.06.2016

Cutii de joncțiune stringuri  

Joncțiunea stringurilor este proiectată până la 1500 V

Phoenix Contact oferă acum două soluții noi inovatoare pentru sisteme fotovoltaice: cutiile de joncțiune stringuri pentru 1500 V sunt proiectate pentru sisteme cu tensiuni de până la 1500 V.

Acesta permite colectarea și distribuția curenților din stringuri, precum și protecția împotriva curenților de descărcare atmosferică periculoși și a tensiunilor de descărcare pentru tehnologia de 1500 V, aflată în continuă schimbare. Componentele special dezvoltate pentru această tehnologie își găsesc locul într-o cutie de joncțiune stringuri inteligentă, care a fost particularizată pentru aplicații individuale. Cutiile compacte de joncțiune stringuri cu siguranță externă pentru stringuri dispun acum de o sursă de alimentare integrată. Această dispunere permite un design compact, o generare foarte redusă de căldură în interiorul cutiilor de derivație și o funcționare în condiții de mediu extreme. Sistemul de monitorizare cu convertor c.c./c.c. încorporat este alimentat direct de la tensiunea sistemului. Prin intermediul variantelor compacte, costurile pentru montare și instalare în timpul construirii sunt reduse semnificativ. Siguranțele externe pentru stringuri pot fi înlocuite simplu și rapid, la nevoie, datorită tehnologiei de conexiune cu arc, fără unelte speciale. În plus, și cutiile de joncțiune stringuri preiau sarcini precum colectarea și distribuția curenților din stringuri, protecția împotriva daunelor produse de tensiunile de descărcare și monitorizarea energiei sistemului.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere