Spre toate informațiile de presă

Controler de mare putere pentru turbinele eoliene

22.09.2015

Axiocontrol AXC 3050  

Controler modular high-end, pentru mediul solicitant al unei turbine eoliene

Controlerul Axiocontrol AXC 3050 de la Phoenix Contact oferă condiții preliminare optime pentru utilizare în domeniul energiei eoliene.

Prin viteza mare de procesare, activitățile de reglare complexe sunt realizate în mod fiabil. Funcții pentru contorul rapid și Event-Task sunt integrate direct în controler. Acestea permit timpi scurți de reacție, fără a fi necesară utilizarea blocurilor terminale I/O speciale. Carcasa robustă și protejată CEM este ideală în special pentru utilizare în turbinele eoliene și funcționează chiar și în mediul solicitant al parcurilor eoliene offshore. Pentru construirea stațiilor locale, de exemplu pe butuc sau în nacelă, modulele sistemului I/O Axioline F sunt înseriate, în funcție de cerință, pe controlerul modular. Prin cele trei interfețe Ethernet, AXC 3050 poate fi integrat cu ușurință în rețelele existente în parc și poate fi completat ulterior cu blocuri terminale I/O descentralizate. Aici, utilizatorul poate alege între protocoalele de comunicare PROFINET, TCP/IP, UDP sau Modbus/TCP, în care controlerul acționează atât ca PROFINET-Controller, cât și ca dispozitiv PROFINET. O mufă USB asigură înregistrarea fără probleme a datelor pe mediile de suport mobile și actualizarea confortabilă a gamei de controlere. În cazul căderilor de tensiune, PLC-ul Axiocontrol securizează automat toate datele de control ale aplicației, pe unitatea flash.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere