Spre toate informațiile de presă

Noi variante de întrerupătoare de protecție electronice

07.11.2018

PTCB șuntate cu blocuri terminale modulare CLIPLINE complete  

PTCB șuntate cu blocuri terminale modulare CLIPLINE complete

Întrerupătoarele de protecție electronice cu un singur canal sunt completate cu două variante suplimentare. Noile produse prezintă valori predefinite ale curenților nominali de 1 și 8 A.

Gama cuprinde în prezent șase dispozitive cu valori predefinite ale curenților nominali (1, 2, 3, 4, 6 și 8 A). Suplimentar, există de asemenea variante cu valori reglabile ale curenților nominali între 1-3 A, 1-4 A și 1-8 A. Produsele sunt reglabile în trepte de 1 A.

Cu o lățime de numai 6 mm, întrerupătoarele de protecție PTCB cu un singur canal economisesc foarte mult spațiu. Acest lucru înseamnă pentru dumneavoastră protecție fiabilă într-un spațiu îngust. Datorită capacității de șuntare la sistemul de blocuri terminale modulare CLIPLINE complete, se poate implementa și cu noile dispozitive o distribuție de potențial rapidă și simplă. Utilizați blocurile terminale modulare standard și accesoriile, fără a avea nevoie de noi materiale. Astfel, vă puteți completa în mod simplu și rapid aplicațiile existente.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere