Spre toate informațiile de presă

Măsurare energie, comunicare, calculare în vederea facturării

20.02.2019

Contor de energie MID EMpro  

Măsurare consum, comunicare, calculare în vederea facturării cu ajutorul contoarelor de energie MID EMpro

Noile contoare de energie MID din gama de produse EMpro se utilizează în scopuri de decontare.

Cu aparatele de măsură înregistrați cei mai importanți parametri electrici și îi comunicați prin interfețe uzuale. Variantele de produs pentru măsurarea directă a curentului vă ajută să economisiți timp și să reduceți costurile.

Contoarele de energie sunt verificate conform Directivei europene privind aparatele de măsură „Measuring Instruments Directive“. Acest lucru vă permite să decontați suplimentar consumul de energie măsurat prin intermediul centrelor de costuri. Aparatele de măsură înregistrează curentul, tensiunea, puterea și energia. Pentru curenți înalți, sunt disponibile variante cu intrare de măsurare pentru transformatoare de curent. Prin intermediul modelelor cu transformatoare de curent interne, înregistrați rapid și direct curenți de până la 80 A. Măsurați direct tensiunea la toate contoarele de energie. În procesor sunt calculate valori caracteristice suplimentare care sunt puse la dispoziție prin intermediul interfețelor. Comunicația în sistemul dumneavoastră supraordonat de control se realizează prin intermediul interfeței Mbus, Modbus/RTU sau Modbus/TCP. În plus, toate aparatele dispun de o ieșire S0. Cu o lățime de doar 72 mm, produsele vă economisesc mult spațiu în tabloul de distribuție.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere