Spre toate informațiile de presă

IPC-urile Valueline au câștigat reddot design award

30.03.2015

Noua generație de PC-uri industriale Valueline combină perfect designul funcțional cu tehnologia performantă. Aceasta a convins și juriul reddot design award.

Dintre aproape 5000 de nominalizări din 56 de țări, IPC-urile Valueline sunt cele mai bune din clasa lor. În anul 2015, acestea au fost premiate la categoria Product Design cu renumitul premiu reddot Design. PC-urile industriale cu ecran tactil, așa-numitele Panel-PC-uri, devin din ce în ce mai mult un punct central de interacțiune între om și mașină. HMI (Human Machine Interface) combină toate procesele de exploatare și monitorizare, deoarece pe afișaj sunt afișate regulatorul, tastele și cursorul. În același timp, calculatorul performant îndeplinește toate sarcinile de comandă și de vizualizare din sistem. Astfel devine tot mai importantă combinația dintre tehnologia computerizată modernă și designul simplu de utilizat.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere