Spre toate informațiile de presă

Cu sistemul flexibil de instalare realizați mai repede alimentarea electrică pe teren

25.01.2017

Sistem de instalare QPD  

Sistem simplu de instalare QPD

În medii dificile trebuie să dstribuiți în mod sigur energia electrică chiar și în condiții de mediu dificile. Aici, sistemul de instalare QPD de la Phoenix Contact constituie soluția robustă pentru distribuția de energie electrică.

Instalarea se efectuează simplu și rapid și flexibil. Economia dvs. de timp la fața locului este de până la 80%. Cu conexiunea izolantă comfortabilă IDC puteți conecta conductori de până la 5 x 6,0 mm² fără o sculă specială. Transmiteți fără probleme tensiuni până la 690 V și curenți până la 40 A. Prin clasa ridicat de protecție IP68/IP69K, sistemul de instalare asigură chiar și în medii dificile, conexiunea sigură și stabilă. Familia de produse a sistemului de instalare QPD cuprinde conectori cu ștecher și pentru cabluri, distribuitoare H și T, precum și treceri prin panou. Astfel, puteți realiza instalația dvs. individuală până acolo unde este necesar.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere