Spre toate informațiile de presă

Mai mult spațiu de cablare pentru conectorii pentru medii dificile

10.10.2019

Carcase înalte HEAVYCON STANDARD seria B  

Conectorii pentru medii dificile cu mai mult spațiu de cablare sunt ideali pentru aplicații modulare

Noile carcase mobile și de tip soclu înalte ale seriei de conectori HEAVYCON STANDARD B de la Phoenix Contact sunt adecvate în special pentru aplicații modulare.

Printr-un design superior și prin ieșiri cablu de dimensiuni mai mari la M50, beneficiați de mai mult spațiu pentru cablare. Astfel, puteți racorda în mod confortabil cabluri cu diametre mari și fascicule de cablu de mari dimensiuni, în mod convenabil. Carcasele robuste sunt confecționate din aluminiu de înaltă calitate turnat sub presiune și se remarcă prin rezistența ridicată la coroziune. Rezistă la vibrațiile și sarcinile mecanice și sunt etanșe fiabil, conform gradelor de protecție IP66/IP67. De asemenea, suprafețele și garniturile conductoare asigură o protecție CEM (compatibilitate electromagnetică) fiabilă. Conectorul înalt HEAVYCON este disponibil în dimensiunile B6 până la B24. Se remarcă prin compatibilitate de conectare cu orice produs standard de pe piață. Cu noile inserții de conector adaptate pentru aplicații cu număr maxim de conexiuni; prin urmare, puteți integra simplu până la 46 de contacte de semnalizare într-un conector B24. Instalarea se face direct, fără scule, prin tehnologia de conectare Push-In. Cutia bloc terminal compactă pentru inserția de conector Push-In asigură o densitate mare de ambalare, ce până acum putea fi atinsă numai printr-o conexiune prin sertizare obișnuită.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere