Spre toate informațiile de presă

Sistem modular de fișe de testare FAME pentru interior rack de 19"

19.06.2019

FAME RACK  

Sistem de fișe de testare pentru interior rack de 19"

Sistemul modular de testare FAME 3 RACK de 19" de la Phoenix Contact nu necesită fișă de operare, acesta lucrează după principiul contactului normal închis.

Sistemul combină operațiunile complexe de comutare pentru verificarea funcțiilor de la transformatoarele de curent și de tensiune, precum și contacte de declanșare și de semnalizare într-un singur bloc compact și cu economie de spațiu. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă economie de timp. Scurtcircuitarea automată a convertorului și șuntarea punctului neutru se asigură cu șuntare standard la nivelul blocului de fișe de testare. Datorită mânerului rabatabil brevetat și scurtcircuitării aferente în avans la convertor, sistemul oferă un grad ridicat de siguranță. Subansamblurile prefabricate sunt proiectate pentru montarea simplă în rack-uri de 19" în două, trei și patru unități de înălțime. Cu lățimea de 50 mm, se pot introduce până la opt blocuri de fișe de testare într-un rack, pe un rând. Contactele neutilizate se completează cu plăci oarbe. Acestea pot lipsi, în cazul în care montajul se face direct în panouri frontale sau uși în afara rack-urilor de 19". Datorită prizelor de testare dispuse decalat, sistemul ocupă un spațiu deosebit de mic. Cablurile de testare se fixează simplu, cu coliere. Pentru FAME RACK este disponibil un capac cu sau fără contact de stare. Blocul de fișe de testare și fișa de testare dispun de tehnologie de conexiune cu barieră pentru papuci de cablu cu inel sau papuci de cablu tip furcă și folosesc accesoriul de sistem al gamei de blocuri terminale modulare CLIPLINE complete.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere