Spre toate informațiile de presă

Etichete autocolante pre-imprimate pentru marcarea circuitului de curent

12.08.2019

Etichetă auto-adezivă de avertizare și semnalizare a pericolelor  

Etichete colorate pre-imprimate pentru marcarea sistemelor

Phoenix Contact vă oferă o gamă largă de etichete, care îndeplinesc cerințele legale pentru o identificare profesională a sistemului.

Noile etichete auto-adezive de avertizare și semnalizare a pericolelor permit realizarea individuală de marcaje pentru circuitul de curent. Veți primi etichetele colorate pre-imprimate ca material sub formă de role. Etichetele sunt realizate dintr-o folie PVC moale și extrem de flexibilă care se adaptează chiar și la suprafețe denivelate și își păstrează proprietățile de aderență pe termen lung. În combinație cu riboane de înaltă calitate, se pot obține marcaje care rezistă la condițiile dificile din mediul industrial.

Marcajele sunt rezistente la solvenți. Etichetele auto-adezive sunt adecvate atât pentru utilizarea în spații interioare, cât și pentru utilizarea în spații exterioare la o temperatură a mediului ambiant de -40 °C până la +90 °C. Toate imprimantele cu role cu transfer termic oferite de Phoenix Contact pot prelucra acest material.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere