Spre toate informațiile de presă

Platformă software modulară PC Worx Engineer

28.11.2017

PC Worx Engineer  

PC Worx Engineer reunește toate sarcinile de tehnologizare într-o suprafață

Cu PC Worx Engineer, Phoenix Contact pune la dispoziție o platformă gratuită de proiectare tehnică pentru toate sarcinile legate de configurare, programare, diagnosticare și vizualizarea aplicațiilor de automatizare.

Integrarea în adâncime a instalațiilor individuale oferă utilizatorului avantaje decisive. Structura software-ului vine în sprijinul îndrumării intuitive a utilizatorului datorită interfeței sistematice, reduse. Interfața de utilizator a PC Worx Engineer se distinge prin utilizarea meniurilor sensibile la context și interfețelor curate și clar structurate. Utilizatorul vede doar funcțiile și acțiunile care îi sunt necesare pentru sarcina sa actuală. În software se pot integra simplu alte funcții, cum ar fi componentele de siguranță sau de vizualizare, sub formă de add-ins. Astfel se poate genera rapid o versiune individuală de la PC Worx Engineer. Utilizatorul plătește numai funcțiile add-ins de care are efectiv nevoie pentru soluția de automatizare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere