Spre toate informațiile de presă

Modul activ de redundanță ca variantă OVP

20.05.2019

Modul activ de redundanță cu OVP  

Modul activ de redundanță cu OVP

Cu noul modul activ de redundanță de la Phoenix Contact se extinde disponibilitatea sistemului dvs. prin decuplare și monitorizare.

Varianta VP a modulului S-ORING decuplează rețelele de alimentare și conduce cablul separat până la consumator în mod redundant. În combinație cu noile surse de alimentare QUINT POWER, puteți monitoriza continuu tensiunea de intrare și secțiunea de decuplare. Datorită monitorizării preventive a funcțiilor, modulul informează despre tensiunile de ieșire ale sursei de alimentare, precum și despre defecțiunile din cablare și din secțiunea de decuplare. Astfel puteți detecta din timp stările critice de operare. Prin utilizarea modulului S-ORING și prin decuplarea activă cu MOSFET economisiți energie de până la 70 %. OVP (Over Voltage Protection) protejează consumatorii din aval de supratensiunile apărute la ieșire, de până la 30 V c.c. Modulul este adecvat cu 40 A pentru tensiuni continue de 12 până la 24 V. Datorită designului subțire, cu o lățime de 32 mm, ocupă mai puțin spațiu în tabloul de distribuție. Datorită domeniului larg de temperatură cuprins între -40 și +70 °C, acesta este compatibil cu domeniul industrial și poate fi utilizat flexibil. Acoperit cu lac protector, și cu aprobarea ATEX și IEC Ex, modulul poate fi utilizat chiar și în condiții extreme de mediu.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere