Spre toate informațiile de presă

Aplicația este compatibilă cu sistemul de raportare pentru aparate 4G

31.07.2019

Modul de raportare TC MOBILE I/O X200-4G cu aplicație actualizată  

Modul de raportare TC MOBILE I/O X200-4G cu aplicație actualizată

Aplicația TC MOBILE I/O vă oferă asistență la utilizarea modulului de alarmă și control la distanță TC MOBILE I/O X200, declanșând comenzi prin SMS la efectuarea unui clic și afișând statusul actual al aparatului într-un mod ușor de înțeles pentru utilizator.

Modulul de control la distanță TC MOBILE I/O X200

Gama de aparate TC MOBILE I/O X200 este ideală pentru notificări facile privind valorile digitale și analogice prin SMS sau e-mail, precum și pentru comutarea ieșirilor de releu. Pentru implementarea facilă, eficientă din punct de vedere al costurilor, a proceselor de monitorizare a nivelului de umplere a rezervoarelor sau de comutare a unei pompe. Cu ajutorul modulului pentru telefonie mobilă, disponibil ca panou de comandă de 24 V c.c. și unitate de alimentare cu energie electrică de 230 V c.a., este posibilă monitorizarea la distanță, chiar și a unei substații aflate la o distanță mare. În acest caz, poate fi omisă verificarea de rutină a stației pentru instalare în câmp. În acest sens, modulul este comandat prin SMS-uri care pot fi trimise de pe telefonul mobil al unui tehnician aflat la fața locului sau de pe un router de telefonie mobilă aflat în camera de comandă.

Operare confortabilă prin intermediul aplicației

Datorită aplicației, nu mai este necesar să scrieți SMS-uri; primiți informații suplimentare, precum documentația aparatelor, la punerea în funcțiune la fața locului și aveți acces la statusul aparatului, sub forma textului unui SMS. În versiunea actualizată, aplicația este compatibilă și cu variantele 4G recent apărute pe piață din gama TC MOBILE I/O care, folosind tehnologia actuală a telefoniei mobile, oferă tehnologia futuristă 4G a telefoniei mobile (LTE CAT1) cu fallback în 2G (GSM/GPRS/EDGE).


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere