Spre toate informațiile de presă

Cablarea sigură și flexibilă a traductoarelor de măsură

01.06.2015

Blocuri terminale cu deconectare pentru traductoare de măsură  

Design modular al circuitelor transformatoarelor

Phoenix Contact a dotat blocurile terminale cu deconectare pentru traductoare de măsură UT 6-T/SP de până la 6 mm² cu un sistem de conectare în punte și separator longitudinal înșurubabil și punte de scurtcircuitare, pentru acțiuni de comutare intenționate.

Simbolurile grafice ale circuitelor pe blocurile terminale modulare asigură sprijin pentru operarea simplă și sigură. Blocurile terminale cu deconectare pentru traductor de măsură posedă până la șase canale universale pentru distribuția potențialului sau în scopul testării și permit astfel o funcționalitate la cel mai înalt nivel. Cu cele trei punți de conectare liber configurabile cu 2 până la 16 poli, toate sarcinile de distribuție a potențialului pot fi realizate cu economie de timp. O structură potrivită pentru aplicație este realizată prin utilizarea unor blocuri terminale de trecere cu contur identic. Atât în amonte de contor, precum și în protecția panourilor de distribuție, a conductorilor, utilajelor și dispozitivelor, grație înaltei funcționalități și a multiplelor posibilități de combinare în cadrul acestei familii de blocuri terminale, efortul de cablare este redus semnificativ.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere