Spre toate informațiile de presă

Monitorizare video globală pentru domeniul industrial

09.09.2019

Monitorizare video  

Monitorizare fiabilă

Pentru prima oară, Phoenix Contact oferă o soluție completă pentru monitorizare video IP cu sau fără cablu, pentru mediul industrial.

Pentru prima oară, Phoenix Contact oferă o soluție completă pentru monitorizare video IP cu sau fără cablu, pentru mediul industrial. Aceasta include un portofoliu cuprinzător de produse din domeniul tehnologiei de conectare și automatizare, utilizată pentru conectarea camerei la serverul video.

Componentele Ethernet industriale, sursele de alimentare, protecția la supratensiune, conectorii, cablurile, conductele, blocurile terminale modulare și componentele de 19‘‘ asigură conectarea sigură a camerei la serverul video. Componentele necesare sunt disponibile individual, ca subansambluri sau casete gata de conectare. Produsele sunt adecvate pentru utilizarea în mediul industrial și asigură o disponibilitate ridicată a rețelei, chiar și pentru aplicații critice.

Soluția de monitorizare video IP este adecvată pentru instalații de dimensiuni mici, până la sisteme mari, cu cerințe ridicate privind siguranța. Pe lângă siguranța obiectelor din clădiri și sediile întreprinderilor, permite și monitorizarea instalațiilor din punct de vedere tehnic. În plus, Phoenix Contact oferă consultanță detaliată pentru proiectarea și planificarea instalațiilor video.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere