Spre toate informațiile de presă

Relee performante de protecție, cu o lățime de numai 6 mm

06.04.2015

Relee de protecție extrem de compacte, cu lățime de 6 și 12 mm  

PSRmini oferă o economie de spațiu de până la 70%, la putere maximă

Noile relee de protecție PSRmini de la Phoenix Contact sunt cele mai înguste relee de protecție din lume, cu puterea unui releu de protecție de dimensiuni mari.

Concentrate pe o lățime de 6 mm, acestea vă oferă securitate sporită, datorită contactelor ghidate forțat. Designul compact este posibil prin intermediul tehnologiei de relee nou dezvoltată, de la Phoenix Contact. Baza este un releu elementar îngust, puternic, care convinge prin necesarul redus de spațiu, consumul scăzut de energie și disponibilitatea mare a sistemului. Pe o lățime de numai 6 mm, releul oferă, din punct de vedere al eficienței energetice, aceeași performanță într-o treime din volumul existent al clădirii. Acesta poate fi integrat direct în dispozitiv, ca un întrerupător pentru motor. Releul elementar cu ghidare forțată, conform EN 50205, constă într-un contact normal deschis și un contact normal închis. Prin urmare, acesta poate fi utilizat în special pentru conceptele de securitate cu scalare fină, dintr-un contact de deblocare. Necesarul de energie este redus cu până la 20 de procente, datorită consumului scăzut de curent al noului releu. Pentru a atinge acuratețea necesară a fabricației în conformitate cu standardele ridicate de calitate, releul elementar, cu toate componentele sale, este fabricat complet de Phoenix Contact. Releele de protecție comută sarcini de până la 6 Amperi, sunt compatibile cu multe emițătoare de semnal și pot fi utilizate versatil, datorită aprobărilor extensive.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere