Spre toate informațiile de presă

Introducere simplă în vizualizare

30.05.2016

Desktop cu Visu+ Express-Screen  

Aplicație de vizualizare pentru introducere facilă

Noul software gratuit Visu+ Express de la Phoenix Contact vă oferă o introducere facilă în vizualizarea sarcinilor obișnuite de exploatare și monitorizare.

Noul software gratuit Visu+ Express de la Phoenix Contact vă oferă o introducere facilă în vizualizarea sarcinilor obișnuite de exploatare și monitorizare. Datorită colaborării strânse cu familiile de produse de ecrane tactile de la Phoenix Contact, acest software de vizualizare este adecvat mai ales aplicațiilor HMI. Interfața adaptată și simplificată permit utilizatorului debutul în proiectare. Cu un efort minim de învățare, începătorii obțin repede primele rezultate. Astfel economisiți timp și costuri. Software-ul acoperă toate funcțiile necesare în mediul tipic HMI. Printre ele se numără posibilități grafice cuprinzătoare, un management integrat de evenimente și alarmare, logare de date, prezentare de trenduri și administrare de recepturi. Prin interfața OPC Classic și numeroase drivere directe, software-ul de vizualizare poate fi conectat la controlerele Phoenix Contact și ale altor producători de controlere. Visu+ Express este scalabil și compatibil la upgradare la software-ul Visu+. Interfața familiară și preluarea de proiecte permit utilizatorului trecerea pe software-ul standard. În comparație cu software-ul Express, Visu+ se prezintă cu o gamă mult mai largă de funcții, care ajunge până în domeniul SCADA.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere