Spre toate informațiile de presă

Protecție la supratensiune selectată ușor

30.05.2017

Configurator: Protecție la supratensiune pentru tehnologia MCR  

Cu numai două clicuri la protecția adecvată la supratensiune

Noul configurator pentru protecție la supratensiune pentru tehnologia MCR vă duce prin numai două clicuri la un produs potrivit pentru aplicația dvs.

Configuratorul a fost creat în cadrul noii familii de produse TERMITRAB complete, care cuprinde numai ea peste 100 de variante de produs. În funcție de cerințele și de aplicațiile dvs., cu TERMITRAB complete veți găsi produsul potrivit. Ghidul de selecție oferă o introducere rapidă prin douăsprezece dintre cele mai comune interfețe în tehnologia MCR. De la primul clic alegeți semnalul de protejat. Al doilea clic stabilește design-ul dorit. Încă din acest moment se afișează deja ca rezultat o recomandare care corespunde cerințelor selectate anterior. Dacă este nevoie de limitări suplimentare, precum selectarea tehnologiei de conectare adecvate, selecția respectivă limitează și mai mult lista rezultatelor obținute. Dacă interfața dvs. nu se regăsește în selecție, găsiți un dispozitiv de protecție la supratensiune adecvat prin căutarea detaliată. Alegeți aici caracteristicile instalației, ale produsului și ale aplicației dvs. și obțineți şi de aici protecția la supratensiune pentru aplicația dvs. Căutarea detaliată cuprinde, pe lângă compactele dispozitive de protecție la supratensiune TERMITRAB complete, și dispozitivele de protecție inteligente PLUGTRAB PT-IQ. Suplimentar, găsiți în căutarea detaliată și protecția potrivită la supratensiune pentru capetele de măsurare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere