Spre toate informațiile de presă

Funcțiile bloc PC Worx pentru sistemul de comunicație radio Radioline

23.03.2016

Funcțiile bloc PC Worx pentru sistemul de comunicație radio Radioline  

Funcțiile bloc permit citirea directă a parametrilor sistemului de comunicație radio

Noile funcții bloc PC Worx permit citirea directă a parametrilor de stare și diagnosticare, prin intermediul unui controler.

Aici se încadrează, de exemplu, puterea semnalului și starea de eroare a stațiilor radio individuale, precum și datele de proces ale modulelor I/O individuale. Transmiterea stărilor direct în sistemul de control permite un răspuns rapid și flexibil, pentru toți parametrii de intrare. Conexiunea de date I/O în sistemele extinse lansează provocarea de a acoperi distanțe mari, la prețuri reduse, pentru companiile de utilități și municipalități. În acest sens, pot fi oferite drept exemplu stațiile de pompare, conducte sau poduri rulante. Sistemul de comunicație radio, Radioline, permite conectarea a până la 250 de stații, fără pozarea costisitoare a cablurilor. Datele I/O sunt integrate cu ușurință într-un controler Modbus. În acest scop, aparatul master radio primește o adresă Modbus și, prin interfața serial integrată, poate fi cuplat la un controler, prin Modbus/RTU. Astfel, întreaga rețea radio este reprezentată de o singură adresă Modbus slave și informațiile de la senzori/actuatoare pot fi citite și scrise cu ușurință. Într-o rețea pot fi adresate până la 99 de module de intrare diferite.

Noile funcții bloc pot fi descărcate pe paginile cu detalii despre produse ale articolului Radioline, în fila „Downloads”.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere