Spre toate informațiile de presă

Carcase goale și prize de perete din poliester

15.08.2016

Carcasă din poliester  

Carcasă din poliester pentru intervenții ex și non-ex

Gama seriei de carcase CLIPSAFE de la Phoenix Contact a fost extins. Alături de carcasele din oțel inoxidabil vă stau acum la dispoziție și 35 de carcase din poliester certificate Ex pentru intervenții în medii de procesare.

Acestea sunt disponibile în patru designuri și pot fi echipate individual cu programul individual de blocuri terminale modulare autorizate Ex de la Phoenix Contact. Economisiți spațiu cu ajutorul unui nivel dublu de cablare în carcase. Cu gradul de protecție IP66, intervenției dvs. externe în siguranță nu-i mai stă nimic în drum. 46 de noi carcase standard din poliester pentru medii industriale și domenii fără potențial exploziv rotunjesc gama de carcase din poliester. Acestea pot fi echipate individual cu toate produsele din gama de produse de la Phoenix Contact. Pentru comanda dvs. și pentru derularea ei rapidă vă ajută un formular web. Acolo pot fi descrise în cel mai simplu mod cerințele pentru o cutie echipată individual. Software-ul CLIP PROJECT  vă permite proiectarea fără erori a șirurilor de blocuri terminale, rapid și confortabil.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere