Spre toate informațiile de presă

Premiu pentru aplicația MINI Analog Pro

09.02.2015

Comunicați fără fir, cu aplicația MINI Analog Pro  

Aplicația MINI Analog Pro a câștigat locul doi la App-Award

Aplicația pentru comunicare fără fir cu amplificatoarele separatoare MINI Analog Pro de la Phoenix Contact a fost premiată la târgul SPS IPC Drives din Nürnberg cu locul al doilea în cadrul Automation App Award 2014. Aceasta este una dintre cele mai bune aplicații de automatizare.

Pentru a treia oară, întreprinderile se pot înscrie pentru premiul revistei de „inginerie electrică“. Publicația pentru tehnologia de automatizare Vogel Business Media acordă premiul pentru patru categorii: corporate, catalog, engineering și producție. Juriul de specialitate a analizat mai mult de 32 de aplicații ale firmelor, pe criteriul aplicabilitate, securitate, relevanță și utilitate, precum și originalitate și a întocmit o listă scurtă cu cele mai bune douăsprezece aplicații, prin vot online. Pentru alegere au avut pondere egală au avut mai mult de 80.000 de voturi online, recenziile juriului de specialitate și utilizatorii respectivelor App-Store. În categoria Engineering, aplicația MINI Analog Pro a ieșit pe locul doi, cu 38% dintre voturi.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere