Spre toate informațiile de presă

Software CLP pentru sarcini simple de control

14.08.2015

Noua cutie de software-CLP  

Software-ul CLP transformă PC-ul Windows în controler

Prin echiparea cu software-ul CLP PC WORX SRT de la Phoenix Contact aveți posibilitatea să transformați orice PC Windows într-un CLP.

Noua versiune PC WORX SRT V.1.10 se distinge printr-o instalare simplă și, în plus, printr-o flexibilitate și mai mare. După instalarea unui CLP software, PC-ul este capabil să execute comenzi de control și să comunice cu stațiile I/O corespunzătoare prin protocoale ca PROFINET, MODBUS/TCP și TCP/IP. Și legarea în serie a diferitelor dispozitive terminale prin RS 232, RS 485/422 este posibilă cu noua versiune. Serverul de rețea integrat permite o vizualizare economică a datelor de controler. Noua versiune de software utilizează HTML 5 pentru crearea paginilor de rețea. Astfel, utilizatorul poate reprezenta paginile sale de vizualizare și pe dispozitive terminale mobile. CLP-ul software este o soluție economică pentru sarcini simple de automatizare precum logarea de date sau executarea automatizată de sarcini de comutare mai mici. Baza pentru aceasta sunt comunicațiile I/O flexibile și posibilitatea de a reuni într-un singur dispozitiv funcții de comandă, vizualizare și programare precum și alte aplicații în Windows.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere