Spre toate informațiile de presă

Software CLP pentru sarcini simple de control

14.08.2015

Noua cutie de software-CLP  

Software-ul CLP transformă PC-ul Windows în controler

Prin echiparea cu software-ul CLP PC WORX SRT de la Phoenix Contact aveți posibilitatea să transformați orice PC Windows într-un CLP.

Noua versiune PC WORX SRT V.1.10 se distinge printr-o instalare simplă și, în plus, printr-o flexibilitate și mai mare. După instalarea unui CLP software, PC-ul este capabil să execute comenzi de control și să comunice cu stațiile I/O corespunzătoare prin protocoale ca PROFINET, MODBUS/TCP și TCP/IP. Și legarea în serie a diferitelor dispozitive terminale prin RS 232, RS 485/422 este posibilă cu noua versiune. Serverul de rețea integrat permite o vizualizare economică a datelor de controler. Noua versiune de software utilizează HTML 5 pentru crearea paginilor de rețea. Astfel, utilizatorul poate reprezenta paginile sale de vizualizare și pe dispozitive terminale mobile. CLP-ul software este o soluție economică pentru sarcini simple de automatizare precum logarea de date sau executarea automatizată de sarcini de comutare mai mici. Baza pentru aceasta sunt comunicațiile I/O flexibile și posibilitatea de a reuni într-un singur dispozitiv funcții de comandă, vizualizare și programare precum și alte aplicații în Windows.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere