Spre toate informațiile de presă

Dispozitive protecţie la descărcări atmosferice tip 1, longevive și de mare randament

05.08.2015

Dispozitiv de protecție la descărcări atmosferice FLASHTRAB-SEC-PLUS  

Descărcător paratrăsnet cu SEC Technology pentru rețele cu 5 conductori

Gama de dispozitive de protecţie la descărcări atmosferice tip 1 FLASHTRAB SEC-PLUS de la Phoenix Contact, deosebit de longevive și puternice, grație tehnologiei Safe Energy Control, este acum completată cu două noi variante ale produsului.

Varianta de produs FLASHTRAB SEC-PLUS 440 este potrivită mai ales pentru aplicații speciale industriale cu rețele de 440/690V sau sisteme de alimentare cu curent de 400 V. Produsele conving printr- mare rezistență la șoc și vibrații. Această variantă compactă este utilizabilă până la 400 A și fără o siguranţă fuzibilă pentru descărcător suplimentară. Varianta FLASHTRAB SEC-PLUS 350 este utilizată în amonte de contorul alimentatorului principal sau în aplicații industriale. Variațiile mari de tensiune și solicitările prin curenți de descărcare atmosferică nu sunt o problemă pentru descărcătorul tip 1. . Alte avantaje sunt nivelul bun de protecție precum și o utilizare fără siguranţă fuzibilă până la 315 A. Ambele variante ale produsului sunt conectabile și pot fi testate cu aparatul de control Checkmaster 2 pentru dispozitive de protecție la supratensiune. Ca toate celelalte descărcătoare tip 1 din familia SEC, și Flashtrab SEC-PLUS sunt testate și certificate ca descărcătoare de tip 2. Dispozitivele de protecție din familia de produse SEC sunt dezvoltate complet de la zero și se bazează pe tehnologia Safe Energy Control (SEC). . Eclatorul utilizat împiedică în mod sigur apariția curenților de însoțire. Asta înseamnă că solicitarea întregii instalații este redusă la minimum în cazul unei descărcări atmosferice.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere