Spre toate informațiile de presă

Sistem de instalare pentru distribuția de energie în sistem cu ramificații extinse

29.03.2016

Sistem de instalare QPD  

Gamă completă de produse, de până la 6 mm²

Cu sistemul de instalare QPD de la Phoenix Contact conectați rapid conductorii, fără complicații și fără unelte speciale.

Portofoliul de produse acoperă secțiuni de conductor între 0,5 mm² și 6 mm². Astfel, QPD este ideal pentru tensiuni de până la 690 V/40 A în distribuția de energie în mașini, sisteme și clădiri cu ramificații extinse. Pentru aplicații cu spații înguste de instalare există grupa de produse compacte, de la 0,5 mm² la 1,5 mm². La alegere, sunt disponibile variante fixe și inserabile cu până la patru ieșiri. Prin tehnologia de conectare rapidă IDC a sistemului de instalare, economisiți până la 80 de procente din timpul de cablare necesar pentru conectare. Pentru instalare, cablul trebuie dezizolat, sârmele din splicebody trebuie alocate, tăiate pe culori și introduse în presgarnitură. Un alt avantaj este construcția robustă și, astfel, utilizarea flexibilă. Acestea corespund claselor de protecție IP68 și IP69K, precum și rezistenței la impact IK07. Portofoliul de produse cuprinde treceri prin panou, conectori de cablu, conectori, precum și distribuitoare în H și în T.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere