Spre toate informațiile de presă

Concept de ecranare inovator - armonios și sigur

02.04.2019

Conceptul de ecranare pentru conectorii configurați  

Advanced Shielding Technology garantează o conexiune extrem de fiabilă și robustă a ecranajului

Noua Advanced Shielding Technology de la Phoenix Contact vă garantează o conexiune complet sigură și fiabilă a ecranajului.

În cadrul procesului de producție, metalul lichid formează o masă unitară din ecranul din fire împletite și cablu. Astfel, cu conectorii configurați, se pot îmbunătăți calitatea transmisiei de date, semnalele și puterea, chiar și în condiții de mediu extreme.

Prin intermediul suprafeței mari de conectare dintre ecranul din fire împletite și ștecher, chiar și în caz de scurtcircuit, se degajează o cantitate mică de căldură, care nu afectează debitul de curent. Advanced Shielding Technology este sigur din punct de vedere al compatibilității electromagnetice și rezistent împotriva tensiunilor de descărcare tranzitorii prin procese de comutare a sarcinilor inductive. Conectoarele ecranate sunt protejate și la sarcini mecanice ridicate, precum șoc și vibrații sau curenți de descărcare atmosferică de până la 20 kA.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere