Spre toate informațiile de presă

Noul transformator c.c./c.c. pentru aplicații fotovoltaice

23.06.2016

Transformator c.c./c.c. din familia UNO POWER  

Noul transformator c.c./c.c. din familia UNO POWER este ideal pentru aplicațiile fotovoltaice

Cu noile transformatoare c.c./c.c. din familia de produse UNO POWER de la Phoenix Contact, tabloul de distribuție este alimentat direct de la sistemul fotovoltaic. Astfel economisiți costurile cu instalare și măriți eficiența sistemului.

Transformatorul c.c./c.c. permite conectarea directă la tensiunile stringului. Astfel, cutiile de joncțiune stringuri se alimentează din instalația fotovoltaică și, în plus, lipsesc costurile suplimentare cu instalarea. Cu intrarea sa cu plajă largă, dispozitivul pune în aplicare tensiuni de intrare de la 300 V la 1000 V, într-o tensiune de ieșire izolată galvanic, de 24 V. Prin designul său robust, acesta lucrează fiabil la temperaturi între -25 °C și +70 °C. Carcasa compactă și gradul ridicat de eficiență, mai mare de 90%, permite utilizarea și în conectori fagure mici. Monitorizarea funcțiilor prin LED simplifică punerea în funcțiune, iar certificarea UL-1741 facilitează aprobarea întregului sistem.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere