Spre toate informațiile de presă

Phoenix Contact relatează despre IO-Link

14.12.2018

Portofoliul IO-Link de la Phoenix Contact  

Produse IO-Link de la Phoenix Contact pentru tablouri de distribuție și instalare în câmp

IO-Link, protocolul de transmisie cu standard deschis destinat automatizării viitorului, este în prezent standardul de comunicare cu cea mai rapidă dezvoltare în domeniul automatizărilor industriale.

În acest scop, Phoenix Contact oferă un portofoliu extins de protecții IP20 și IP67, pentru mastere IO-Link, dispozitive IO-Link, cablări și software.

Astfel toate dispozitivele vorbesc aceeași limbă și pot fi ușor diagnosticate, parametrizate și configurate prin controler. Conectarea la PROFICLOUD direct prin intermediul controlerului sau a unui Cloud IoT Gateway, permite evaluarea și diagnosticarea confortabilă a datelor, practic din orice colț al lumii.

Cu sistemul IO-Link format din intrări/ieșiri (I/O), demaror, releu de protecție și software, Phoenix Contact oferă toate componentele necesare pentru industria viitorului.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere