Spre toate informațiile de presă

Optimizarea configurației sistemelor prin automatizare standardizată

17.05.2019

Imagine de produs Smart Production Cabinet  

Soluție standardizată și extensibilă modular pentru comandarea, monitorizarea și diagnoza sistemelor de producție și transport.

Smart Production Cabinet vă automatizează în mod deosebit de eficient sistemele de producție și transport de la monitorizare până la comandarea complexă a sistemelor.

Soluția de automatizare standardizată și extensibilă modular vă permite multiple posibilități de utilizare datorită volumului funcțional configurabil. În comparație cu dezvoltările individuale, datorită costurilor de dezvoltare semnificativ reduse și pachetelor software incluse în pachetul de livrare, Smart Production Cabinet poate fi pregătit într-un mod considerabil mai rapid și pus în funcțiune mai simplu. Astfel, puteți beneficia de avantaje financiare, precum și de optimizarea duratei de realizare a proiectelor. Controlerul integrat PLCnext și software-ul tehnologic inclus în pachetul de livrare contribuie, de exemplu, la facilitarea punerii în funcțiune datorită utilizării a trei limbaje de programare la alegere, precum IEC 61131 sau limbaje de nivel înalt. Conexiunea cloud integrată în controler vă permite utilizarea în mod opțional a unor servicii inteligente (Smart Services). Astfel, în cadrul mentenanței predictive (Predictive Maintenance) și al analizelor Big Data, se pot implementa procese și mai eficiente ale sistemelor.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere