Spre toate informațiile de presă

Control fiabil al alimentării pentru sistemele fotovoltaice

07.07.2016

Tablou de distribuție pentru controlul alimentării  

Control fiabil al alimentării cu DNO Control

Prin noul tablou de distribuție DNO Control, Phoenix Contact oferă o platformă flexibilă de componente hardware și software interconectate, care controlează cantitățile de energie dintr-un sistem fotovoltaic la terminalul de racordare la rețea.

Tabloul de distribuție bazat pe controler reduce semnificativ eforturile de creare a soluțiilor de management al alimentării. Acesta oferă o flexibilitate ridicată referitoare la interfețele care trebuie acceptate. Prin urmare, gateway-urile suplimentare de comunicații nu trebuie utilizate. În acest scop, tabloul de distribuție poate controla și sistemele descentralizate de generare a energiei. Acolo sunt combinate diferite tehnologii de generare a energiei, precum energia eoliană, energia fotovoltaică și acumulatorii. Procentul din ce în ce mai mare de generare descentralizată, regenerabilă a energiei are impact asupra stabilității rețelelor de distribuție. Prin urmare, operatorii de rețele, prin specificațiile lor tehnice de racordare, solicită furnizarea funcțiilor de management al alimentării prin intermediul operatorilor de sistem, referitor la terminalul de racordare la rețea. Aceste condiții de conectare includ ajustarea la distanță a puterii reactive și a celei reactive de către operatorii de rețea, precum și controlul acestora, în funcție de parametrii de rețea din terminalul de alimentare. Aceste cerințe sunt îndeplinite de Phoenix Contact prin intermediul DNO Control, pentru un control fiabil și flexibil al alimentării.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere