Spre toate informațiile de presă

Comutarea regulilor de firewall, în funcție de situație

16.11.2015

FL MGUARD RS4000  

Router de securitate FL MGUARD de la Phoenix Contact

Noul Conditional Firewall pentru router de securitate FL MGUARD de la Phoenix Contact permite o comutare predefinită a regulilor firewall-urilor adaptată situațiilor.

Astfel este posibilă pentru prima dată, prin evenimente de declanșare simple, schimbarea între setările firewall-ului pentru diferite stadii de funcționare. Acest lucru se aplică atunci când în modul de producție, în revizia sau întreținerea de la distanță a unui sistem trebuie aprobate sau interzise diferite conexiuni. Este posibil, de exemplu, ca întregul transfer de date de la sau în rețeaua de nivel superior să fie blocat automat dacă o ușă a unui tablou de distribuție este deschisă. În acest fel, tehnicianul de service poate izola rețeaua de nivel superior, pe durata intervenției sale la fața locului, în mod simplu și eficient. În plus, actualizările pentru mașini și sisteme pot fi efectuate la momentul potrivit, de exemplu când este planificată o întreținere periodică. În acest caz, o persoană autorizată ar putea redirecționa firewall-ul cu ajutorul unui cod și ajunge, astfel, la serverul de actualizare. O modificare a configurației nu este necesară, ceea ce reprezintă o economie de timp și bani. În același timp crește nivelul de securitate, deoarece o adaptare spontană a configurației duce de multe ori la greșeli. Conditional Firewall este disponibil începând cu versiunea firmware 8.1 pentru dispozitivele din clasa de putere 4000.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere