Spre toate informațiile de presă

Sursă de alimentare neîntreruptibilă c.c. Quint pentru reţele industriale

02.05.2018

Sursă de alimentare neîntreruptibilă c.c. QUINT  

Sursă de alimentare neîntreruptibilă c.c. QUINT pentru reţele industriale

Noua sursă de alimentare neîntreruptibilă c.c. QUINT poate fi integrată în rețelele industriale consacrate şi vă alimentează sistemele chiar și la căderea rețelei de alimentare.

Cu ajutorul interfeţei integrate pentru PROFINET, EtherNet/IP™, EtherCAT sau USB poate fi integrată cu uşurinţă în reţeaua dumneavoastră. Aparatul este disponibil cu toate tehnologiile de reţea în trei clase de performanţă 5 A, 10 A, 20 A şi 40 A.

Sistemul inteligent de management al bateriei cu IQ-Technology asigură utilizarea optimă a acumulatorului. Tehnologia evită căderile prin evaluarea preventivă a stărilor de funcţionare şi ale bateriei, precum durata de exploatare estimată rămasă a acumulatorului (State of Health) şi starea actuală de încărcare a acumulatorului (State of Charge). Astfel planificarea înlocuirii bateriei se poate realiza pe baza duratei de exploatare estimate în luni. Cu ajutorul identificării automate a bateriei se identifică automat tipurile de baterii racordate. Caracteristica de încărcare adecvată maximizează durata de exploatare a acumulatorului dumneavoastră. Încărcătorul puternic al bateriei cu până la 5 A asigură încărcarea cât mai rapidă a acumulatorului. Acesta permite timpi de autonomie îndelungaţi prin capacităţile mari ale bateriei şi asigură astfel o disponibilitate permanentă a instalaţiei dumneavoastră.

Interfeţele integrate fac posibilă monitorizarea energiei, supravegherea funcţionării, parametrizarea aparatelor sau oprirea sistemului într-o stare de securitate indiferent de timp sau loc. Prin supravegherea curentului şi a tensiunii de ieşire precum şi pornirea şi oprirea manuală a instalaţiei se sporeşte eficienţa sistemului dumneavoastră. Funcţia de pornire la rece Start baterie porneşte sursa de alimentare chiar şi fără tensiunea de intrare. Astfel este posibil un test de funcţionare şi punerea în funcţiune chiar şi fără reţea. Cu SFB Technology, curentul nominal de până la şase ori mai mare pentru 15 ms, siguranţele automate standard sunt declanşate în selectiv iar consumatorii conectaţi în paralel funcţionează în continuare. Sursele de alimentare neîntreruptibile economisesc spaţiu în dulapul de comandă, având o lăţime de 35 până la 47 mm şi o înălţime de 130 mm.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere