Spre toate informațiile de presă

Iluminare optimă în orice mediu

23.03.2016

Noile corpuri de iluminat cu LED pentru mașini, din clasa 100 și 200  

Datorită tehnologiei LED, corpurile de iluminat pentru mașini asigură un iluminat optim, eficient din punct de vedere energetic

Două noi clase de performanță completează acum portofoliul de corpuri de iluminat cu LED pentru mașini, de la Phoenix Contact.

Diferite grade de protecție, tipuri de design și lungimi, precum și capacitatea de pivotare, vă permit un iluminat al mașinilor aproape în orice mediu. Toate cele 15 versiuni noi sunt alimentate cu 24 V c.c. și sunt protejate împotriva polarității inverse și tensiunilor de alimentare ridicate. Luminile cu LED sunt aprobate ETL-Intertek, conform gradului de protecție IP67. Versiunile din clasa 100 se disting prin designul lor îngust și sunt disponibile în cinci lungimi, de la 196 până la 1170 mm. Cu ajutorul consolei furnizate în pachetul de livrare, puteți pivota ansamblul, pentru un iluminat direcționat. Alimentarea se face prin cablurile conectate, cu lungime de 3 m. Luminile din seria 200 sunt rezistente împotriva lubrifianților de răcire și solicitărilor mecanice, precum vibrații și șocuri, datorită designului robust. Fereastra de emisie a lumii este protejată printr-o sticlă securizată, cu grosimea de 4 mm, împotriva șocurilor mecanice. Prin lungimi de la 190 până la 1070 mm, conectorul cu montare încorporată M12 și accesoriile pentru un ansamblu pivotant vă oferă o flexibilitate extremă. Pentru înlocuirea rapidă a luminilor convenționale cu tub fluorescent, sunt ideale corpurile de iluminat cu diametrul de 70 mm. Chiar și pentru aplicațiile în medii dificile, care impun gradul de protecție IP69, portofoliul conține o versiune adecvată.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere