Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale cu soclu siguranță de până la 1000 V

04.03.2019

Blocurile terminale cu soclu siguranță rabatabil UK sunt adecvate pentru aplicațiile standard exigente și sistemele fotovoltaice cu 1000 V c.c.  

Blocuri terminale cu soclu siguranță pentru aplicații de 1000 V cu conexiune cu șurub

Cu noile blocuri terminale cu soclu siguranță rabatabil UK, întotdeauna găsiți la noi suportul de siguranță corect pentru diferitele domenii de utilizare.

Cu 32 A și o putere disipată de până la 4 W, sunt adecvate în special pentru aplicațiile dvs. standard exigente și pentru sistemele fotovoltaice cu 1000 V c.c.

Prin indicatorul de stare cu LED și posibilitatea de inscripționare pe o suprafață extinsă, puteți identifica rapid și simplu siguranțele declanșate. Seturile de siguranțe sunt ușor accesibile, prin urmare, acestea pot fi înlocuite în mod confortabil. Distribuția sau colectarea potențialului se face simplu, prin intermediul unor punți de inserție. Prin distanțierele utilizabile opțional se asigură o mai bună evacuare a căldurii.

Seturile de siguranțe conform IEC și UL completează portofoliul. Blocurile terminale cu soclu siguranță vă stau la dispoziție cu o secțiune de până la 25 mm².


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere