Spre toate informațiile de presă

Securitate, performanță și scalabilitate: întreținere la distanță cu cloud

04.03.2019

mGuard Secure Cloud  

Întreținere la distanță, bazată pe cloud

Serviciile la distanță mGuard Secure Cloud de la Phoenix Contact sunt disponibile de acum cu performanțe și scalabilitate îmbunătățite.

 În acest scop, Phoenix Contact colaborează acum cu Amazon Web Services (AWS), cel mai important furnizor mondial de servicii de cloud computing. Colaborarea garantează standardele înalte de securitate ale ecosistemului mGuard Secure Cloud, cu respectarea celor mai exigente standarde europene de protecție a datelor (DSGVO).

Cloud-ul oferă de mulți ani o platformă găzduită de întreținere la distanță bazată pe cloud, în special pentru producția de mașini mici și medii. Operarea intuitivă permite conectarea la cloud a mașinilor și altor ținte de întreținere la distanță în doar câteva minute, pentru a putea fi accesate apoi în siguranță prin Internet, prin tehnologia VPN.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere