Spre toate informațiile de presă

Controler pentru infrastructura clădirilor

20.02.2017

Sistem de comandă IoT ILC 2050 BI  

Sistem de comandă IoT ILC 2050 BI

Cu controlerul IoT ILC 2050 BI de la Phoenix Contact pot fi automatizate diverse lucrări în infrastructura clădirilor, centre de date și proprietăți imobiliare distribuite.

Controlerul dispune de o multitudine de interfețe și susține diverse protocoale. Prin standardizarea diferitelor tipuri de date, frameworkul integrat IoT permite o automatizare bazată pe IoT a proceselor și serviciilor de management care survin printr-un sistem de control al clădirilor. Astfel pot fi conectați simplu diferiți senzori și actuatori indiferent de producător și protocolul de comunicare și pot fi transferate puncte de date în raport cu Industrie 4.0 la obiecte de informare universale. Cu portofoliul de sisteme I/O modulare Inline de la Phoenix Contact, controlerul IoT poate fi adaptat funcțional la aplicația respectivă. Frameworkul IoT cuprinde numeroase drivere de comunicare pentru conectarea diverselor sisteme ale nivelelor de câmp. Aparatele și datele conectate sunt standardizate și sunt disponibile în sistemul general. Cu Supervisor se poate construi un mediu suprapus de parametrizare și vizualizare bazat pe PC. Astfel stațiile pot fi parametrizate eficient și în toate locațiile. Prin modelul de licență flexibil, toate licențele pot fi extinse oricând, în funcție de necesități.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere