Spre toate informațiile de presă

Noi relee octale pentru aplicații energetice

30.05.2016

Releu octal  

Relee octale inserabile, pentru tensiuni până la 220 V c.c.

Programul de produse al sistemelor de relee industriale de la Phoenix Contact este completat cu noile relee octale cu o tensiunile de bobină de 220 V c.c.

Releele inserabile sunt compatibile cu soclurile de relee din seriile RIFLINE complete și PR. Ele sunt adecvate aplicațiilor din sectorul energetic. Releele dispun de un domeniu de tensiune la operare definit de la 0,6 la 0,8 x UN (UN = 220 V DC) și un design robust. Ca material de contact este folosit aliajul de argint-nichel, care, pe lângă o rezistență ridicată la uzură, are și o sensibilitate redusă la sudare. Grație indicatorului de stare integrat și a indicatorului mecanic de poziție de comutare, stările de comutare pot fi oricând constatate de utilizator. Activarea manuală constatabilă permite în plus o măsurare a tranzitului din sistem de la prima punere în funcțiune, pentru a putea fi identificate erorile de cablare. În funcție de cerințe, releele octale electromecanice sunt disponibile în diferite variante cu contacte inversoare duble sau triple.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere