Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale indicatoare de curent cu conexiune push-in

26.07.2017

Bloc terminal indicator de curent cu conexiune push-in  

Identificarea unică a stărilor de operare prin blocurile terminale indicatoare de curent

Defecţiunile sau întreruperile de cablu pot fi identificate în mod unic în timpul funcţionării cu noile blocuri terminale indicatoare de curent PTTB 2,5-ILA 100 de la Phoenix Contact.

Căderea de tensiune este evaluată pe o diodă Z în direcţia de blocare şi este afişată prin intermediul unui LED. Imprimarea schemelor electrice permite identificarea unică şi erori de cablare reduse la minimum. Blocurile terminale indicatoare de curent cu conexiune push-in se remarcă, dincolo de caracteristicile sistemului CLIPLINE complete, printr-o cablare simplă şi fără unelte a conductorilor cu ferulă sau a celor monofilari. Datorită designului compact sunt deosebit de economisitoare în ceea ce priveşte spaţiul. Etichetarea tuturor punctelor de conectare oferă o bună privire de ansamblu. În plus, sunt disponibile blocuri terminale cu două niveluri cu contur identic PTTB 2,5-2BE, pentru cositorirea elementelor constructive.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere