Spre toate informațiile de presă

Noi switchuri pentru rețele EtherNet/IP cu disponibilitate ridicată

02.08.2016

Managed Switches cu porturi Gigabit-Combo  

Managed Switches cu porturi Gigabit-Combo

Noile Managed Switches din familia FL SWITCH 7000 de la Phoenix Contact permit acum integrarea de celule de comandă Ethernet/IP cu redundanță DLR de disponibilitate ridicată în structuri superioare gigabit.

Până la patru porturi combo (SFP sau RJ45) cu un transfer de date de ordinul giga biților asigură o flexibilitate înaltă la crearea de aplicații cu cabluri din cupru sau fibră de sticlă. Astfel, într-o aplicație pot fi implementate flexibil și cu până la patru cabluri din fibră de sticlă atât cele două conexiuni în inelul DLR cât și cuplarea redundantă la structuri suprapuse în stratul 3. Grație sortimentului bogat de module SFP din fibră de sticlă, sunt posibile legături monomod și multimod cu lungimi de cablu de până la 80 de kilometri. Switchurile sunt astfel adecvate ca interfață între rețeaua de producție și celula de automatizare, dau dacă este importantă libera alegere a mediului de transmisie. Compatibilitatea protocoalelor RSTP și DLR asigură o redundanță universală în întregul sistem.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere