Spre toate informațiile de presă

Configurator online pentru carcasă echipament electronic

26.10.2015

Configurator online pentru carcasă echipament electronic  

Configurator online pentru carcasă echipament electronic

Cu Housing select 2.0, Phoenix Contact oferă pentru prima dată un configurator interactiv de soluții, cu vizualizare 3D.

Combinații inteligente, selecție interactivă a componentelor și vizualizare în timp real în 3D: cu noul configurator online vă puteți asambla carcasa echipament electronic în numai câțiva pași. Selectați pur și simplu familia de carcase și dimensiunile, adăugați tehnologia de conectare adecvată și produsul este gata. Configuratorul permite configurarea tuturor componentelor separate cu drag-and-drop, chiar și pe dispozitive terminale mobile (iOS și Android). Apoi puteți exporta toate articolele ca listă de piese sau le puteți adăuga direct în coșul de cumpărături și comanda. Pentru lansarea pe piață, vă stau la dispoziție toate funcțiile pentru cele două familii de carcase, ME și ME-MAX.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere