Spre toate informațiile de presă

Noua versiune de software-UPS UPS-CONF

14.08.2015

Software de configurare și management UPS-CONF sistemele UPS QUINT UPS-IQ și TRIO UPS  

Prin intermediul software-ului UPS-CONF puteți monitoriza și configura confortabil sistemul dvs. UPS

Prin intermediul software-ului gratuit UPS-CONF puteți monitoriza și configura confortabil sistemele UPS QUINT UPS-IQ, și TRIO UPS. Noua versiune 2.2.7.0. vine cu îmbunătățiri și extensii.

Noi semnale de atenționare semnalizează, de exemplu, dacă telecomanda UPS-ului este activată, sau dacă a survenit o eroare de comunicație între UPS și baterii. Dacă mai multe PC-uri sunt închise controlat în caz de cădere de rețea, noul mod COM-trigger este foarte util: contactele de semnalizare ale UPS-ului inițiază o închidere a PC-urilor prin portul COM al acestora, astfel încât să nu mai fie necesare legături de durată prin cabluri de date, indiferent de versiunea Windows utilizată. Dispozitivele DC-UPS cu 5, 10, 20 și 40 A de la revizia 06 în sus pot acum deconecta secvențial sarcinile. Când UPS-ul amortizează o cădere de rețea, pornesc două temporizatoare separate care, după un timp setat, nu mai alimentează cu curent de la baterie utilizatorii stabiliți în prealabil. Software-ul recunoaște automat acumulatorii conectați, de exemplu o baterie cu plumb de 12 Ah. Toți parametrii relevanți de funcționare sunt prezentați grafic, mesajele importante apar în prim-plan. Cu ajutorul acestui software, comportamentul modulelor UPS poate fi adaptat în mod flexibil la cerințe individuale.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere