Spre toate informațiile de presă

Noua versiune de software-UPS UPS-CONF

14.08.2015

Software de configurare și management UPS-CONF sistemele UPS QUINT UPS-IQ și TRIO UPS  

Prin intermediul software-ului UPS-CONF puteți monitoriza și configura confortabil sistemul dvs. UPS

Prin intermediul software-ului gratuit UPS-CONF puteți monitoriza și configura confortabil sistemele UPS QUINT UPS-IQ, și TRIO UPS. Noua versiune 2.2.7.0. vine cu îmbunătățiri și extensii.

Noi semnale de atenționare semnalizează, de exemplu, dacă telecomanda UPS-ului este activată, sau dacă a survenit o eroare de comunicație între UPS și baterii. Dacă mai multe PC-uri sunt închise controlat în caz de cădere de rețea, noul mod COM-trigger este foarte util: contactele de semnalizare ale UPS-ului inițiază o închidere a PC-urilor prin portul COM al acestora, astfel încât să nu mai fie necesare legături de durată prin cabluri de date, indiferent de versiunea Windows utilizată. Dispozitivele DC-UPS cu 5, 10, 20 și 40 A de la revizia 06 în sus pot acum deconecta secvențial sarcinile. Când UPS-ul amortizează o cădere de rețea, pornesc două temporizatoare separate care, după un timp setat, nu mai alimentează cu curent de la baterie utilizatorii stabiliți în prealabil. Software-ul recunoaște automat acumulatorii conectați, de exemplu o baterie cu plumb de 12 Ah. Toți parametrii relevanți de funcționare sunt prezentați grafic, mesajele importante apar în prim-plan. Cu ajutorul acestui software, comportamentul modulelor UPS poate fi adaptat în mod flexibil la cerințe individuale.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere