Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale push-in cu design panou pentru o economie substanțială de spațiu

30.05.2016

Blocuri terminale cu design panou  

Blocuri terminale de străpungere, cu mai multe cabluri și pentru împământare în design panou până la 6 mm²

Grație designului compact și în unghi, noua familie de blocuri PTS 4 de la Phoenix Contact economisește mult spațiu. Mai ales la sistemele de cablare pentru rutarea conductoarelor prin spatele șinei este solicitată ghidarea în unghi a conductorilor.

Conectarea frontală permite cablarea pe spațiu restrâns. Pot fi conectați până la patru cabluri simplu și rapid prin intermediul tehnologiei de conectare push-in. Cablarea se efectuează simplu și fără unelte cu cabluri cu ferulă sau conductori rigizi. Și cele până la patru canale de funcții oferă flexibilitate înaltă la distribuția de potențial, de ex. a unui sistem energetic rotativ sau la testare. La toate blocurile terminale modulare este disponibil în plus și o conexiune de testare. Familia de blocuri terminale modulare constă din blocuri terminale pentru două, trei și patru conductori cu blocuri terminale pentru împământare, toate cu același contur. Familia de blocuri modulare terminale se distinge și prin posibilități de inscripționare pe suprafață mare. În același timp, intră în operare accesoriile unitare CLIPLINE complete, astfel încât se reduc costurile de logistică.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere