Spre toate informațiile de presă

Releu de protecție cu ieșiri solid-state

30.07.2019

Modul releu de siguranță cu ieșiri cu semiconductori  

Modul releu de siguranță cu ieșiri cu semiconductori

Datorită funcției de comutare neextensibile, releul de protecție PSR-MC31 este adecvat pentru toate aplicațiile de siguranță în cazul cărora este necesar un număr ridicat de cicluri de funcționare.

Fiecare ieșire are o capacitate de comutare de peste 2 A. Astfel, pot fi acționate și sarcini mai mari, precum supapele hidraulice. Un timp scurt de răspuns de mai puțin de 10 ms permite distanțe de siguranță mai mici. Releul este compatibil cu toți senzorii uzuali, precum comutatoare de OPRIRE DE URGENȚĂ electromecanice, dispozitive de blocare, rețele optice, precum și cu profile de margine sau covoare industriale de protecție. Datorită suprafeței de bază reduse, dispozitivul permite o economie de spațiu de până la 50 de procente în comparație cu modulele de releu convenționale. În cazul în care trebuie conectate reciproc mai multe module, fiecare modul dispune de o intrare separată de legare în cascadă. În plus, fiecare modul poate fi configurat cu o pornire monitorizată automat sau manual. Aceasta corespunde standardului EN ISO 13849, așa cum se solicită pentru funcțiile de siguranță aferente accesului corpului operatorului. Datorită aprobării TÜV, pot fi realizate aplicații orientate spre siguranță cu niveluri de până la PL e sau SIL 3.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere