Spre toate informațiile de presă

Tehnologie performantă în design atrăgător

24.07.2015

Panel-PC din familia Embeddedline 2  

Panel-PC-uri compatibile multitouch cu procesor performant Baytrail

Pentru sarcini sofisticate în vizualizarea proceselor, Phoenix Contact vă oferă acum panel-PC-uri din familia Embeddedline 2.

Noile dispozitive reunesc designul atrăgător cu tehnologii performante. Dotate cu patru procesoare din seria Intel Atom E3845 (Baytrail) și cu procesorul grafic Intel HD Graphics constituie o platformă performantă pentru aplicații din domeniul vizualizării proceselor. PC-urile industriale se disting prin tehnologia LED și operarea multitouch. Sunt disponibile cu diferite dimensiuni ale afișajului, de la 7” la 18,5”. La integrarea dispozitivelor într-o structură de panou de comandă, partea frontală cu grad de protecţie IP65 asigură o operare fiabilă chiar și în medii aspre și cu praf. Consumul redus de curent electric și designul fără aerisiri asigură o operare și o monitorizare eficientă din punct de vedere energetic, longevivă și ușor de întreținut.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere