Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale pentru curenți mari, cu noua tehnologie de conectare T-LOX

25.11.2015

Noile blocuri terminale pentru curenți mari TW 50 de la Phoenix Contact oferă, prin noua tehnologie de conectare T-LOX, o conexiune conductor fiabilă și confortabilă, pe principiul pârghiei cotite.

Conductoarele cu secțiuni între 16 și 50 mm² sunt pivotate simplu în exterior, de sus. Prin simpla pivotare a blocului terminal cu o șurubelniță disponibilă în comerț, conductorul este conectat în condiții de siguranță. Se pot transmite curenți de până la 150 A și tensiuni de până la 1000 V. Pentru cablare în interiorul dispozitivului, sunt disponibile blocurile terminale cu trecere prin panou ca standard, cu o conexiune conductor pentru papuci de cablu cu inel convenționali. Cu conexiunile optimizate din punct de vedere al spațiului de montare și al costurilor, acestea se pot baza pe șinele DIN existente în dispozitiv. Fixarea simplă a blocului terminal pe carcasă se face fără unelte, prin intermediul unei pene pivotante. Astfel, pot fi compensate grosimi ale peretelui între 1 și 5 mm.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere