Spre toate informațiile de presă

Cablurile de încărcare c.a. sunt câștigătoare ale premiului iF Design Award 2019

04.03.2019

Cablurile de încărcare c.a. de la Phoenix Contact au câștigat premiul iF Design Award  

Cablurile de încărcare c.a. de la Phoenix Contact au câștigat premiul iF Design Award

Noua generație de cabluri de încărcare c.a. de la Phoenix Contact, deja pentru a doua oară a fost distins cu un premiu de design prestigios: după premiul German Design Award 2019 din octombrie 2018, acum a obținut și premiul iF Design Award.

Cablurile de încărcare pentru vehiculele electrice și stațiile de încărcare au fost premiate la disciplina Produse, categoria Automobile/Vehicule. Premiul iF Design Award este acordat o dată pe an, de către cea mai veche instituție independentă de design din lume, iF International Forum Design GmbH din Hanovra.

La dezvoltarea noii familii de produse de cabluri de încărcare c.a., împreună cu designerul licențiat Stephan Gahlow din Hamburg, accentul s-a pus pe realizarea unui design ergonomic și atractiv, un limbaj modern de design cu aspect estetic în două culori, precum și materiale robuste, de înaltă calitate. Cu aceste caracteristici remarcabile, cablurile de încărcare c.a. au convins juriul de experți internaționali format din 67 de membri. Numărul concurenților a fost mare: membrii juriului trebuiau să acorde sigiliul de calitate râvnit, alegând dintre 6.375 de prezentări din 52 de țări.

iF Design Award este un brand recunoscut la nivel mondial de peste 66 de ani, când vine vorba de un design excelent. Marca iF este recunoscută pe plan internațional ca simbol al serviciilor de design remarcabile. Premiul iF Design Award se numără printre cele mai importante premii de design din lume. Acesta premiază realizările de design din toate disciplinele: design de produs, ambalare, comunicare și servicii/UX, arhitectură și design interior, precum și concept profesional. Toate articolele premiate vor fi prezentate în ghidul "iF World Design Guide", publicate în aplicația iF design și expuse la expoziția iF design din Hamburg.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Descărcări

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere